Bela Tehnika Kovačević

Otkup sekundarnih sirovina

Besplatan dolazak na kućnu adresu

Isplata u kešu na licu mesta

Na raspolaganju 24/7

Recikliraj - profitiraj!

Otkup sekundarnih sirovina u Beogradu

U velikom broju domaćinstava može se pronaći ogromna količina sekundarnih sirovina koje su nama nepotrebne i mogu se podvrgnuti recilaži.

Recikliranjem sekundarnih sirovina doprinosimo očuvanju životne sredine na dvojak način. Prvi je taj da kroz reciklažu sekudarnih sirovina dobijamo obnovljive resurse koji se mogu koristiti u daljoj proizvodnji i industrijama.

Drugi način je bukvalna zaštita životne sredine od otpada i stvaranja divljih deponija koje utiču na zagađenje. Gomilanjem otpada koji se može reciklirati, a iz nekih razloga to nije učinjeno, utičemo i na naše zdravlje zagađujući zemljište i vazduh koji udišemo.

Bela tehnika Kovaćević se dugi niz godina bavi otkupom i recikliranjem sekudarnih sirovina, od kojh najčešće bakar (1,2,3 klasa), aluminijum, gvožđe i mesing.

Cene otkupa zavise i variraju u odnosu na trenutnu tržišnu vrednost koju možete saznati jednim pozivom na naš broj telefona! U najkraćem mogućem roku, naš tim će doći na Vašu adresu u Beogradu i okolini i pomoći Vam da se rešite nepotrebnog i potencijalno opasnog otpada!

Recikliraj i profitiraj!

Vršimo otkup ispravne i neispravne bele tehnike, otkup sekundarnih sirovina i elektronskog otpada za reciklažu, kao i drugih elektronskih uređaja po najboljoj ceni na tržištu. Po pozivu u najkraćem mogućem roku dolazimo na Vašu adresu u Beogradu i okolini i vršimo besplatnu uslugu iznosa tehnike.

Rekli su o nama

Kroz višedecenijsko iskustvo naučili smo da pristupamo poslu na najprofesionalniji mogući način kako bismo ostvarili obostrano zadovoljstvo.

Sve kao po dogovoru.

Ocena: 4.4 (Verifikovana recencija)

Marija, 31

Sve pohvale za momke koji iznose

Ocena: 5 (Verifikovana recencija)

Dragan N., 51

Zakasnili su nekih pola sata... sve u svemu sve ok

Ocena: 4 (Verifikovana recencija)

Boki, 34

Svidja mi se potencirate na reciklazi i ekologiji! 🙂

Ocena: 4.9 (Verifikovana recencija)

Nadja, 27

Super cene za sekundarne sirovine otkup

Ocena: 4.5 (Verifikovana recencija)

Auto Otpad, 63

Momci su super, zadovoljan sam saradnjom

Ocena: 4.7 (Verifikovana recencija)

L. Z., 47

Najčešće postavljena pitanja

Najčešće postavljena pitanja i nedoumice naših klijenata.

Da, Otkup bele tehnike Kovačević se bavi otkupljivanjem bele tehnike, sekundarnih sirovina i elektronskog otpada. Po dogovoru sa klijentom radimo i uslužno iznošenje. Saznajte više.

Pored otkupa sekundarnih sirovina, Otkup bele tehnike Kovačević otkupljuje i elektronski otpad u koji spada sva bela tehnika, monitori, televizori i sitni elektronski uređaji u domaćinstvu. Saznajte više

Profesionalni tim Bela tehnika Kovačević u dogovoru sa Vama i u najkraćem mogućem vremenskom roku dolazi na Vašu adresu u Beogradu i okolini.

Neophodno je samo da izvadite stvari iz uređaja i omogućite prohodan put kako bi naš tim bio u mogućnosti da iznese uređaj iz kuće/stana.

Demontažu uređaja vrši naš obučen tim. S obzirom na dugogodišnje iskustvo, Vaš uređaj će biti demontiran stručno i u najkraćem mogućem roku.

U ispravnu belu tehniku spadaju uređaji koji su funcionalni i nemaju oštećenja. U neispravnu belu tehniku spadaju disfunkcionalni i oštećeni uređaji.

Ukoliko su uređaji ispravni, njihova dalja namena se nastavlja. Ukoliko su uređaji neispravni Otkup bele tehnike Kovačević ih skladišti u reciklažni centar u kom se uređaji tretiraju od strane obučenog tima i profesionanim mašinama kako bi se od njih dobila željena sirovina i kako bi se na najbolji mogući način zaštitila naša životna sredina. Saznajte više.

Call Now Button