Bela Tehnika Kovačević

Otkup električnog i elektronskog otpada

Besplatan dolazak na kućnu adresu

Isplata u kešu na licu mesta

Na raspolaganju 24/7

Recikliraj - profitiraj!

Otkup električnog i elektronskog otpada u Beogradu

Elektronski i električni otpad predstavljaju svi električni i elektronski uređaji poput računara, televizora, monitora, mobilnih telefona, frižidera, usisivača, šporeta i dr. koji nisu više u upotrebi.

Elektronski i električni otpad ima karakter opasnog otpada i prema Zakonu o upravljanju otpadom (član 50.) ne može se mešati sa drugim vrstama otpada. Zbog toga je potrebno da se sa EE otpadom veoma pažljivo radi.

Cilj manipulisanja EE otpadom je uspostavljanje sistema za odvojeno sakupljanje električnog i elektronskog otpada. Potrebno je da bude razvrstan na osnovu kategorije EE otpada radi njegove dalje upotrebe, zbrinjavanja i zaštite životne sredine i zdravlja ljudi.

S obzirom na to da EE otpad spada u opasnu vrstu otpada, neophodno je da se za njegovo odlaganje pobrinu profesionalci koji će na siguran način ukloniti i reciklirati isti. Tim iz Otkupa bele tehnike Kovačević poseduje decenijsko iskustvo u radu sa reciklažom električnog i elektronskog otpada i garantuje Vam kako najbezbedniji, tako i najefikasniji način uklanjanja pokvarenih uređaja iz Vašeg doma.

U najkraćem mogućem vremenskom roku, naš profesionalni tim dolazi na Vašu adresu u Beogradu i okolini i po najboljoj ceni na tržištu otkupljuje pokvarene uređaje koji, ukoliko se sa njima ne rukuje na profesionalan način, mogu naštetiti Vašem zdravlju i životnom okruženju!

Recikliraj i profitiraj!

Vršimo otkup ispravne i neispravne bele tehnike, otkup sekundarnih sirovina i elektronskog otpada za reciklažu, kao i drugih elektronskih uređaja po najboljoj ceni na tržištu. Po pozivu u najkraćem mogućem roku dolazimo na Vašu adresu u Beogradu i okolini i vršimo besplatnu uslugu iznosa tehnike.

Rekli su o nama

Kroz višedecenijsko iskustvo naučili smo da pristupamo poslu na najprofesionalniji mogući način kako bismo ostvarili obostrano zadovoljstvo.

Sve kao po dogovoru.

Ocena: 4.4 (Verifikovana recencija)

Marija, 31

Sve pohvale za momke koji iznose

Ocena: 5 (Verifikovana recencija)

Dragan N., 51

Zakasnili su nekih pola sata... sve u svemu sve ok

Ocena: 4 (Verifikovana recencija)

Boki, 34

Svidja mi se potencirate na reciklazi i ekologiji! 🙂

Ocena: 4.9 (Verifikovana recencija)

Nadja, 27

Super cene za sekundarne sirovine otkup

Ocena: 4.5 (Verifikovana recencija)

Auto Otpad, 63

Momci su super, zadovoljan sam saradnjom

Ocena: 4.7 (Verifikovana recencija)

L. Z., 47

Najčešće postavljena pitanja

Najčešće postavljena pitanja i nedoumice naših klijenata.

Da, Otkup bele tehnike Kovačević se bavi otkupljivanjem bele tehnike, sekundarnih sirovina i elektronskog otpada. Po dogovoru sa klijentom radimo i uslužno iznošenje. Saznajte više.

Da, Otkup bele tehnike Kovačević radi otkup sekundarnih sirovina, koje reciklira kako bi se one ponovo iskoristile i na taj način doprinele zaštiti životne sredine. Saznajte više.

Profesionalni tim Bela tehnika Kovačević u dogovoru sa Vama i u najkraćem mogućem vremenskom roku dolazi na Vašu adresu u Beogradu i okolini.

Neophodno je samo da izvadite stvari iz uređaja i omogućite prohodan put kako bi naš tim bio u mogućnosti da iznese uređaj iz kuće/stana.

Demontažu uređaja vrši naš obučen tim. S obzirom na dugogodišnje iskustvo, Vaš uređaj će biti demontiran stručno i u najkraćem mogućem roku.

U ispravnu belu tehniku spadaju uređaji koji su funcionalni i nemaju oštećenja. U neispravnu belu tehniku spadaju disfunkcionalni i oštećeni uređaji.

Ukoliko su uređaji ispravni, njihova dalja namena se nastavlja. Ukoliko su uređaji neispravni Otkup bele tehnike Kovačević ih skladišti u reciklažni centar u kom se uređaji tretiraju od strane obučenog tima i profesionanim mašinama kako bi se od njih dobila željena sirovina i kako bi se na najbolji mogući način zaštitila naša životna sredina. Saznajte više.

Call Now Button