Bela Tehnika Kovačević

Otkup šporeta i sudomašina

Besplatan dolazak na kućnu adresu

Isplata u kešu na licu mesta

Na raspolaganju 24/7

Recikliraj - profitiraj!

Otkup neispravnih šporeta i sudomašina u Beogradu

Jedan od najvećih problema sa kojima se suočavamo u kuhinji je dotrajalost i korodiranje šporeta i mašina za sudove. Usled kondenzacije nastaje vlaga i rđa koja ne samo da estetski utiče na izgled naše kuhinje, već je i leglo bakterija i veoma pogodno mesto za stanište insekata. Ukoliko je ovo jedan od Vaših problema, ili ste jdnostavno doneli odluku da modernizujete kuhinju i zamenite stari šporet i mašinu za sudove vreme je da okrenete broj – Bela tehnika Kovačević!

Veliki faktor koji utiče na dotrajali izgled kuhinjske tehnike je taj što su u pitanju ugradni uređaji, pa zbog otežanosti uklanjanja postaju deo inventara koji jednostavno zanemarujemo ili ne želimo da se upuštamo u, za nas, nepotreban posao. Gori slučaj je pokušaj ili sama popravka uređaja koja nije nimalo jeftina, zahteva vreme i odlaže neizbežno – definitavan kvar.

Najbolje rešenje u ovakvim slučajevima je zamena postojećeg uređaja, a mi Vam predlažemo najbrže i najisplativije rešenje! Kontaktirajte naš stručni tim, koji će u rekordnom roku doći na Vašu adresu i demontirati šporet ili mašinu za sudove koja Vam je zadavala mnogobrojne probleme!

Osim što ćete osetiti olakšanje i zaraditi novac, uticaćete i na očuvanje životne sredine, jer Bela tehnika Kovačević u ekspresnom roku reciklira uređaje u kvaru i time doprinosi smanjenju zagađenja i divljih deponija.

Recikliraj i profitiraj!

Vršimo otkup ispravne i neispravne bele tehnike, otkup sekundarnih sirovina i elektronskog otpada za reciklažu, kao i drugih elektronskih uređaja po najboljoj ceni na tržištu. Po pozivu u najkraćem mogućem roku dolazimo na Vašu adresu u Beogradu i okolini i vršimo besplatnu uslugu iznosa tehnike.

Rekli su o nama

Kroz višedecenijsko iskustvo naučili smo da pristupamo poslu na najprofesionalniji mogući način kako bismo ostvarili obostrano zadovoljstvo.

Sve kao po dogovoru.

Ocena: 4.4 (Verifikovana recencija)

Marija, 31

Sve pohvale za momke koji iznose

Ocena: 5 (Verifikovana recencija)

Dragan N., 51

Zakasnili su nekih pola sata... sve u svemu sve ok

Ocena: 4 (Verifikovana recencija)

Boki, 34

Svidja mi se potencirate na reciklazi i ekologiji! 🙂

Ocena: 4.9 (Verifikovana recencija)

Nadja, 27

Super cene za sekundarne sirovine otkup

Ocena: 4.5 (Verifikovana recencija)

Auto Otpad, 63

Momci su super, zadovoljan sam saradnjom

Ocena: 4.7 (Verifikovana recencija)

L. Z., 47

Najčešće postavljena pitanja

Najčešće postavljena pitanja i nedoumice naših klijenata.

Da, Otkup bele tehnike Kovačević radi otkup sekundarnih sirovina, koje reciklira kako bi se one ponovo iskoristile i na taj način doprinele zaštiti životne sredine. Saznajte više.

Pored otkupa sekundarnih sirovina, Otkup bele tehnike Kovačević otkupljuje i elektronski otpad u koji spada sva bela tehnika, monitori, televizori i sitni elektronski uređaji u domaćinstvu. Saznajte više

Profesionalni tim Bela tehnika Kovačević u dogovoru sa Vama i u najkraćem mogućem vremenskom roku dolazi na Vašu adresu u Beogradu i okolini.

Neophodno je samo da izvadite stvari iz uređaja i omogućite prohodan put kako bi naš tim bio u mogućnosti da iznese uređaj iz kuće/stana.

Demontažu uređaja vrši naš obučen tim. S obzirom na dugogodišnje iskustvo, Vaš uređaj će biti demontiran stručno i u najkraćem mogućem roku.

U ispravnu belu tehniku spadaju uređaji koji su funcionalni i nemaju oštećenja. U neispravnu belu tehniku spadaju disfunkcionalni i oštećeni uređaji.

Ukoliko su uređaji ispravni, njihova dalja namena se nastavlja. Ukoliko su uređaji neispravni Otkup bele tehnike Kovačević ih skladišti u reciklažni centar u kom se uređaji tretiraju od strane obučenog tima i profesionanim mašinama kako bi se od njih dobila željena sirovina i kako bi se na najbolji mogući način zaštitila naša životna sredina. Saznajte više.

Call Now Button