Otkup elektronskog otpada za reciklazu u Beogradu, elektronski otpad reciklaza, reciklaza, otpad za reciklazu, otkup bele tehnike, otkup sekundarnih sirovina.
h1

Otkup bele tehnike, elektronskih uređaja i sekundarnih sirovina


Firma vrši otkup elektronskog otpada za reciklažu: neispravnih veš mašina, neispravnih sudomašina, neispravnih frižidera, neispravnih zamrzivača, neispravnih šporeta, neispravnih bojlera. Pored neispravnih i starih uređaja bele tehnike BESPLATNO iznosimo i televizore, klima uređaje, monitore i računare.

Bavimo se i otkupom bele tehnike i otkupom sekundarnih sirovina. Za više informacija i dogovor pozovite na 065-34-61-486.


Otkup ispravne bele tehnike, otkup neispravne bele tehnike i otkup sekundarnih sirovina

Najpovoljniji otkup ispravne i neispravne bele tehnike

Odnosenje bele tehnike, odnosenje neispravne bele tehnike i odnosenje sekundarnih sirovina

Dolazimo na kućnu adresu -

Otkup bele tehnike Beograd, otkup sekundarnih sirovina Beograd

Isplata odmah, cena po dogovru

Kes za tres, reciklaza bele tehnike Beograd

Recikliraj - profitiraj!


Vršimo otkup ispravne i neispravne bele tehnike, otkup sekundarnih sirovina, otkup elektronskog otpada za reciklažu i drugih elektronskih uređaja iz Vašeg domaćinstva, u Beogradu i okolini. Po pozivu u najkraćem mogućem roku dolazimo na Vašu adresu i vršimo besplatnu uslugu iznosa!


OTKUP BELE TEHNIKE


Obavljamo: otkup frižidera, otkup veš mašina, otkup električnih šporeta, otkup zamrzivača, otkup bojlera i otkup mikrotalasnih pećnica. Besplatno iznosimo i sitne kućne aparate kao što su: mikseri, sokovnici, ventilatori, zvučnici, televizori, CD play-eri.

Saznajte više

OTKUP SEKUNDARNIH SIROVINA


    Firma vrši otkup sekundarnih sirovina, kao i njihovu demontažu, sečenje. Takođe podrazumevamo odnošenje rashodovanih mašina, mehanizacije, kotlarnica, rashodovanih vozila, plovnih i drugih otpadnih materijala kao što šu:
  • -GVOŽĐE, BAKAR, ALUMINIJUM, MESING, PROHROM, BRONZA, OLOVO, CINK
  • -AKUMULATORI
  • -KABLOVI
  • Plaćanje se vrši odmah po dogovoru.

Saznajte više

NOVOSTI IZ SVETA RECIKLAŽE I BELE TEHNIKE


Informišite se i pročitajte najnovije vesti iz sveta reciklaže.

Pročitajte još

Recikliraj - profitiraj!

Reciklaza elektronskog otpada i otkup elektronskog otpada u Beogradu. Reciklaza. Kes za tres.

Recikliranje je izdvajanje materijala iz otpada i njegovo ponovno korišćenje. Uključuje sakupljanje, izdvajanje, preradu i izradu novih proizvoda iz iskorišćenih stvari ili materijala. Vrlo je važno najpre odvojiti otpad prema vrstama otpadaka. Mnoge otpadne materije se mogu ponovo iskoristiti ako su odvojeno sakupljene. U Recikliranje spada sve što se može ponovo iskoristiti, a da se ne baci. U svetu postoje centri za reciklažu koji koriste materijal od starih stvari kako bi napravili nove. Ipak, Recikliranje se može primenjivati i u svakodnevnom životu, nezavisno od toga postoje li centri za reciklažu. Npr. poklanjanje stvari koje se ne koriste je oblik reciklaže. To je mnogo bolje i korisnije nego bacanje sve te odeće. Takođe, pravljenje komposta od organskih ostataka je još jedan dobar primer recikliranja. Bez uvođenja reciklaže u svakodnevni život nemoguće je zamisliti bilo kakav celovit sistem upravljanja otpadom. Neke materije, poput stiropora, nisu biorazgradive i ne mogu se reciklirati ali se umjesto njih mogu pronaći ekološke zamene.