Bela Tehnika Kovačević

Politika privatnosti

Dobrodošli u našu Politiku Privatnosti

Vaša privatnost je za nas kritično važna.

Politika Otkup bele tehnike Kovačević je poštovanje vaše privatnosti u vezi sa bilo kakvim informacijama koje možemo prikupiti tokom rada na našoj veb lokaciji. Ova politika privatnosti se odnosi na https://belatehnikakovacevic.rs/ (u daljem tekstu „mi“, „mi“ ili „https://belatehnikakovacevic.rs/“). Poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti podataka o kojima vas mogu identifikovati osobe koje nam možete pružiti putem Veb lokacije. Usvojili smo ovu politiku privatnosti („Politika privatnosti“) da bismo objasnili koje informacije se mogu prikupljati na našoj veb lokaciji, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima možemo ih otkriti trećim licima. Ova Politika privatnosti odnosi se samo na informacije koje prikupljamo putem Veb lokacije i ne odnosi se na naše prikupljanje informacija iz drugih izvora.

Ova Politika privatnosti, zajedno sa Uslovima korišćenja objavljenom na našoj veb lokaciji, izneta su opšta pravila i pravila koja regulišu upotrebu vaše veb stranice. U zavisnosti od aktivnosti tokom posete našoj veb lokaciji, od vas će se možda tražiti da pristanete na dodatne uslove i odredbe.

Posetioci veb lokacije
Kao i većina operatora veb lokacija, Otkup bele tehnike Kovačević prikuplja informacije koje nisu lične identifikacije kao što ih veb pretraživači i serveri obično stavljaju na raspolaganje, kao što su vrsta pregledača, jezičke postavke, lokacija koja se odnosi i datum i vreme svakog zahteva posetioca. Svrha Otkup bele tehnike Kovačević u prikupljanju neosobnih podataka je bolje razumevanje kako posetioci Otkup bele tehnike Kovačević koriste njegovu veb stranicu. Povremeno vojno iskustvo može objaviti informacije koje nisu lične identifikacije u agregatu, npr. Objavljivanjem izveštaja o trendovima u upotrebi njegove veb stranice.

Otkup bele tehnike Kovačević takođe prikuplja potencijalno lične informacije kao što su Internet Protocol (IP) adrese za prijavljene korisnike i za korisnike koji ostavljaju komentare na https://otkupbeletehnikekovacevic.rs/ postovima na blogu. Otkup bele tehnike Kovačević otkriva samo prijavljene korisničke i komentatorske IP adrese pod istim okolnostima kao što ih koriste i otkrivaju lične identifikacione informacije kao što je opisano u nastavku.

Prikupljanje ličnih podataka
Određeni posetioci veb lokacija Otkup bele tehnike Kovačević odlučuju da komuniciraju sa Otkup bele tehnike Kovačević na načine koji zahtevaju Otkup bele tehnike Kovačević da prikupi lično identifikacione informacije. Količina i vrsta informacija koje vojno iskustvo prikuplja zavisi od prirode interakcije.

Sigurnost
Sigurnost vaših ličnih podataka za nas je važna, ali imajte na umu da nijedan način prenosa putem Interneta ili način elektronskog čuvanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Oglasi
Oglasi koji se pojavljuju na našoj veb lokaciji mogu korisnicima isporučiti reklamni partneri, koji mogu postaviti kolačiće. Ovi kolačići omogućavaju oglasnom serveru da prepozna vaš računar svaki put kada vam pošalje internetski oglas za prikupljanje podataka o vama ili drugima koji koriste vaš računar. Ove informacije omogućavaju da oglasne mreže, između ostalog, isporuče ciljane oglase za koje veruju da će vas najviše zanimati. Ova Pravila o privatnosti pokrivaju upotrebu kolačića od strane Otkup bele tehnike Kovačević i ne pokrivaju upotrebu kolačića od strane bilo kojeg oglašivača.

Veze do spoljnih lokacija
Naša usluga može sadržati veze do spoljnih veb lokacija koje mi ne upravljamo. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete preusmereni na veb lokaciju te treće strane. Toplo vam savetujemo da pregledate Politiku privatnosti i odredbe i uslove svakog od posećenih lokacija.

Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih veb lokacija, proizvoda ili usluga trećih strana.

Agregirana statistika
Otkup bele tehnike Kovačević može prikupljati statistike o ponašanju posetilaca njegove veb stranice. Otkup bele tehnike Kovačević može ove informacije prikazati javno ili ih pružiti drugima. Međutim, Otkup bele tehnike Kovačević ne otkriva vaše lične podatke.

Kolačići
Da bi obogatio i usavršio svoje internetsko iskustvo, Otkup bele tehnike Kovačević koristi „Kolačiće“, slične tehnologije i usluge koje pružaju drugi za prikazivanje personalizovanog sadržaja, odgovarajuće oglašavanje i čuvanje postavki na računaru.

Kolačić je niz informacija koje veb lokacija čuva na računaru posetioca i koji pregledač posetioca pruža veb lokaciji svaki put kada se posetilac vrati. Otkup bele tehnike Kovačević koristi kolačiće za pomoć Otkup bele tehnike Kovačević da identifikuje i prati posetioce, njihovu upotrebu https://belatehnikakovacevic.rs/ i njihove postavke za pristup veb lokaciji. Posetioci Otkup bele tehnike Kovačević koji ne žele da kolačiće postave na svoje računare trebalo bi da postave preglednike da odbijaju kolačiće pre upotrebe veb lokacija vojnog iskustva, uz nedostatak da neke funkcije veb lokacija Otkup bele tehnike Kovačević ne mogu pravilno funkcionisati bez pomoći kolačića.

Nastavljajući da se krećete po našoj veb lokaciji bez promene postavki kolačića, potvrđujete i prihvatate upotrebu kolačića od strane Otkup bele tehnike Kovačević.

Promene politike privatnosti
Iako će većina promena verovatno biti neznatna, Otkup bele tehnike Kovačević može s vremena na vreme da promeni svoju Politiku privatnosti, kao i po vlastitom nahođenju Otkup bele tehnike Kovačević. Otkup bele tehnike Kovačević ohrabruje posetioce da često provere ovu stranicu da li ima promena u politici privatnosti. Vaša upotreba ove veb stranice nakon promene ove Politike privatnosti predstavljaće vaše prihvatanje takve promene.

Recikliraj i profitiraj!

Vršimo otkup ispravne i neispravne bele tehnike, otkup sekundarnih sirovina i elektronskog otpada za reciklažu, kao i drugih elektronskih uređaja po najboljoj ceni na tržištu. Po pozivu u najkraćem mogućem roku dolazimo na Vašu adresu u Beogradu i okolini i vršimo besplatnu uslugu iznosa tehnike.

Rekli su o nama

Kroz višedecenijsko iskustvo naučili smo da pristupamo poslu na najprofesionalniji mogući način kako bismo ostvarili obostrano zadovoljstvo.

Sve kao po dogovoru.

Ocena: 4.4 (Verifikovana recencija)

Marija, 31

Sve pohvale za momke koji iznose

Ocena: 5 (Verifikovana recencija)

Dragan N., 51

Zakasnili su nekih pola sata... sve u svemu sve ok

Ocena: 4 (Verifikovana recencija)

Boki, 34

Svidja mi se potencirate na reciklazi i ekologiji! 🙂

Ocena: 4.9 (Verifikovana recencija)

Nadja, 27

Super cene za sekundarne sirovine otkup

Ocena: 4.5 (Verifikovana recencija)

Auto Otpad, 63

Momci su super, zadovoljan sam saradnjom

Ocena: 4.7 (Verifikovana recencija)

L. Z., 47

Najčešće postavljena pitanja

Najčešće postavljena pitanja i nedoumice naših klijenata.

Da, Otkup bele tehnike Kovačević radi otkup sekundarnih sirovina, koje reciklira kako bi se one ponovo iskoristile i na taj način doprinele zaštiti životne sredine. Saznajte više.

Pored otkupa sekundarnih sirovina, Otkup bele tehnike Kovačević otkupljuje i elektronski otpad u koji spada sva bela tehnika, monitori, televizori i sitni elektronski uređaji u domaćinstvu. Saznajte više

Profesionalni tim Bela tehnika Kovačević u dogovoru sa Vama i u najkraćem mogućem vremenskom roku dolazi na Vašu adresu u Beogradu i okolini.

Neophodno je samo da izvadite stvari iz uređaja i omogućite prohodan put kako bi naš tim bio u mogućnosti da iznese uređaj iz kuće/stana.

Demontažu uređaja vrši naš obučen tim. S obzirom na dugogodišnje iskustvo, Vaš uređaj će biti demontiran stručno i u najkraćem mogućem roku.

U ispravnu belu tehniku spadaju uređaji koji su funcionalni i nemaju oštećenja. U neispravnu belu tehniku spadaju disfunkcionalni i oštećeni uređaji.

Ukoliko su uređaji ispravni, njihova dalja namena se nastavlja. Ukoliko su uređaji neispravni Otkup bele tehnike Kovačević ih u reciklažni centar u kom se uređaji tretiraju od strane obučenog tima i profesionanim mašinama kako bi se od njih dobila željena sirovina i kako bi se na najbolji mogući način zaštitila naša životna sredina. Saznajte više.

Call Now Button